Archive for » February 25th, 2016 «

Hvordan bli kvitt slim

Slim er den neste tilstand av slim. Når slimet blir tykk og synlig med en bestemt farge som gul, brun, grønn og rød da det er ansett som slim. Det er litt vanskelig å bli kvitt slim hvis du fikk noen av disse typer hoste. Vanligvis er det mulig å kurere slim ved hjelp av naturlig hjemme rettsmidler. Prøv følgende hjem rettsmidler for å bli kvitt phlegm naturlig.

1. Lemon med honning

Honning og sitron er en dobbeltvirkende formel for herding slim naturlig. Honning og sitron i fellesskap lindre sår hals og gir en umiddelbar lindring av slim. Først av alt ta ett glass varmt vann og deretter legge til 2 ts honning og 3 ts sitronsaft. Drikk det fullt og se magien i sur og søt.

2. Eucalyptus olje

Lag en fordamper ved hjelp av eucalyptus olje med varmt vann. Det bidrar til å løsne opp slim og slim. Eucalyptus olje også bidrar til å få en rask lindring av nesetetthet. For å gjøre dette midlet du trenger eukalyptusolje og et krus dampende vann. Tilsett noen dråper olje til vannet og innhalere det i flere minutter. Eucalyptus olje fungerer utmerket for herding slim.

3. Med varme væsker

Ulike typer varme væsker er meget effektive for å kurere slim. Varme væsker som suppe, urtete og varmt vann kan tas for å behandle slim. Varme væsker fukte sår hals og bidra til å bryte cough.Chamomile, grønn, ingefær, kanel og peppermynte te kan være svært nyttig å kurere slim.

4. Varmt vann gurglevann

Ta ett glass varmt vann og legge til et par klyper salt. Bland det og begynne gargling å bruke løsningen. Det rette er svært effektivt for å bremse slim. Det fukter også sår hals. Ta varmt vann gurglevann mer enn en gang om dagen.

5. Honning og pepper

Honning og pepper er et flott hjem rette for slim. Du trenger en klype pepper og en skje honning for å gjøre dette midlet. Tar dette midlet to ganger om dagen gir raske resultater.

6. Gurkemeie og melk

Gurkemeie har en sterk naturlig antiseptisk eiendom som arbeider for å redusere slim og slim infeksjon. Drikk en teskje gurkemeie pulver med et glass melk for å bli kvitt slim raskt.

7. Krydret mat arbeide

Spicy og hot chili matvarer bidra til å bryte hoste og slim. Ta masse krydret mat sammen med regelmessige måltider før slim blir kurert.

Noen over disk medisiner tilgjengelig for slim som GuaiLife, Ethex, Humibid, Congestac, og Vicks som du kan få uten resept.

Hvis du ser din situasjon blir verre bør du gå til legen. Det er fem typer slim som hvit farget slim, gul farget slim, grønn slim, brun farget slim og rød farget slim. Legen din kan gi deg hoste test for å se fargen på hoste. Legen vil kunne diagnostisere ytterligere problem observere hoste.

Category: Health Tips  Comments off

Hva er en Universal Donor?

En universell donor er noen som kan donere blod til noen andre, med noen få unntak. Personer med O- blodtype har tradisjonelt vært betraktet som universal blood donor. Omvendt kan en universell mottaker trygt ta blod fra noen, igjen med noen få unntak. Personer med AB + blod har vært ansett universelle mottakere.

Historisk sett er universelle givere bestemmes på basis av ABO-blodtyping system. I et slikt system kan de bli delt inn i fire blodtyper: A, B, AB og O Blod type er bestemt av antigener tilstede på blodcellene. I tilfellet med personer med A blod, A-antigenene er til stede. B blodtyper har B-antigener, AB blodtyper har begge deler, og O-typer har ingen antigener. Noen omtaler den O-gruppe som “null” eller 0-gruppe, refererer det faktum at ingen antigener er til stede.

Hvis noen med en A blodtype er gitt blod fra en B donor, vil mottakerens blod reagere med antigener på B blodceller, avvise transfusjon og utløser en transfusjonsreaksjon. O blod, men kan gis til en person med en A blodtype, fordi det ikke er noen antigenene i donorblod for å reagere med mottakerens kropp.

Ting blir litt mer komplisert enn det, som “+” og “-” symboler folk er sannsynligvis vant til å se etter blodtypene skulle tilsi. ABO-blodtyping system kan videre klassifiseres ved bruk av Rhesus blodtype-system. Blodtyper under dette systemet bestemmes ved å teste for A- og B-antigener, og leter etter noe som kalles Rhesus eller Rh faktor. Hvis Rh-faktoren er til stede, er det blod “positive”, og hvis det ikke er det, er det blod “negative”.

Når de to systemene er kombinert, er det en mengde av blodtyper: A-, A +, B-, B +, AB-, AB +, O-, og O +. Dette kompliserer saker, fordi tilstedeværelsen av den Rh faktor kan føre til en transfusjonsreaksjon i noen med en negativ blodtype. Dette gjør det usikkert, for eksempel for B + blod til å bli overført inn i en B-mottaker.

I nødssituasjoner, kan pasienter gis O- blod; Dette er imidlertid ikke ideelt. Den beste blod for en person til å motta er en eksakt match for både type og Rhesus faktor. Dette er på grunn av nærværet av antistoffer og andre antigener i blodet, noe som kan føre til farlige reaksjoner. Leger utføre en test som kalles crossmatching for å bestemme om donorblod er kompatibelt med mottageren.

Mange blodbankene liker å lager så mye blod fra universelle givere som de kan. I en krisesituasjon hvor blodoverføringer er sterkt behov, kan O Negative blodceller være trygt gis til de fleste pasienter. Som et resultat, blir identifisert som en universell donor kan gjøre noen svært populært med en lokal blodbank.

I tillegg til universelle blodceller givere, det er folk som er universelle blodplasmagivere. Antistoffer finnes i blodplasma, og er det motsatte av blodtype. Noen med type A blod, har B-antistoffer i hans eller hennes plasma. Type AB blodplasma har ingen antistoffer, og kan derfor trygt bli donert til noen.

Det er noen tilfeller der blod fra en universell donor kan være farlig. Noen sjeldne blodtyper faller utenfor ABO-systemet, og disse blodtypene kan reagere med O negativ blod. For mennesker med disse blodtyper, er det en god idé å bære et medisinsk informasjonskort som klart viser dette, som ellers blod fra en universell donor kan bli overført under forutsetning av at det vil være trygt.

Category: Health Tips  Comments off