Hvordan bli kvitt slim

Slim er den neste tilstand av slim. Når slimet blir tykk og synlig med en bestemt farge som gul, brun, grønn og rød da det er ansett som slim. Det er litt vanskelig å bli kvitt slim hvis du fikk noen av disse typer hoste. Vanligvis er det mulig å kurere slim ved hjelp av naturlig hjemme rettsmidler. Prøv følgende hjem rettsmidler for å bli kvitt phlegm naturlig.

1. Lemon med honning

Honning og sitron er en dobbeltvirkende formel for herding slim naturlig. Honning og sitron i fellesskap lindre sår hals og gir en umiddelbar lindring av slim. Først av alt ta ett glass varmt vann og deretter legge til 2 ts honning og 3 ts sitronsaft. Drikk det fullt og se magien i sur og søt.

2. Eucalyptus olje

Lag en fordamper ved hjelp av eucalyptus olje med varmt vann. Det bidrar til å løsne opp slim og slim. Eucalyptus olje også bidrar til å få en rask lindring av nesetetthet. For å gjøre dette midlet du trenger eukalyptusolje og et krus dampende vann. Tilsett noen dråper olje til vannet og innhalere det i flere minutter. Eucalyptus olje fungerer utmerket for herding slim.

3. Med varme væsker

Ulike typer varme væsker er meget effektive for å kurere slim. Varme væsker som suppe, urtete og varmt vann kan tas for å behandle slim. Varme væsker fukte sår hals og bidra til å bryte cough.Chamomile, grønn, ingefær, kanel og peppermynte te kan være svært nyttig å kurere slim.

4. Varmt vann gurglevann

Ta ett glass varmt vann og legge til et par klyper salt. Bland det og begynne gargling å bruke løsningen. Det rette er svært effektivt for å bremse slim. Det fukter også sår hals. Ta varmt vann gurglevann mer enn en gang om dagen.

5. Honning og pepper

Honning og pepper er et flott hjem rette for slim. Du trenger en klype pepper og en skje honning for å gjøre dette midlet. Tar dette midlet to ganger om dagen gir raske resultater.

6. Gurkemeie og melk

Gurkemeie har en sterk naturlig antiseptisk eiendom som arbeider for å redusere slim og slim infeksjon. Drikk en teskje gurkemeie pulver med et glass melk for å bli kvitt slim raskt.

7. Krydret mat arbeide

Spicy og hot chili matvarer bidra til å bryte hoste og slim. Ta masse krydret mat sammen med regelmessige måltider før slim blir kurert.

Noen over disk medisiner tilgjengelig for slim som GuaiLife, Ethex, Humibid, Congestac, og Vicks som du kan få uten resept.

Hvis du ser din situasjon blir verre bør du gå til legen. Det er fem typer slim som hvit farget slim, gul farget slim, grønn slim, brun farget slim og rød farget slim. Legen din kan gi deg hoste test for å se fargen på hoste. Legen vil kunne diagnostisere ytterligere problem observere hoste.

Category: Health Tips
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.